Дата публікації:
21 вересня 2012
Кількість переглядів:
1664
Поділитися:

20 вересня в актовій залі Сумського державного університету відбувся святковий концерт присвячений десятій річниці із дня заснування кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю (МУІД). На заході були присутні засновники кафедри, викладачі, випускники, студенти та гості.

Проректор з науково-педагогічної діяльності Олександр Бріжатий звернувся до присутніх із вітальним словом: «На сьогодні, незважаючи на молодий вік, кафедра вже досягла значних висот у освітній та науковій діяльності. Згуртованість колективну, креативність, неординарність студентів та 100-відсоткова самовіддача викладачів і співробітників забезпечує успішний та інтенсивний розвиток кафедри».

«За десять років викладацький склад постійно розширюється і поповнюється новими членами «сім’ї» маркетологів. Сьогодні на кафедрі працює 30 чоловік: доктори наук, кандидати наук, аспіранти, лауреати Гранту Президента України, стипендіати Кабінету Міністрів України та  сертифіковані фахівці», - зауважила декан факультету економіки та менеджменту Ольга Прокопенко.

Завідувач кафедри Сергій Ілляшенко згадав пам’ятні моменти: перші перемоги студентів на олімпіадах, перші захисти докторських та кандидатських дисертацій, організація Міжнародних конференцій, видання фахового журналу тощо.

Випускники та студенти старших курсів підготували насичену святкову програму та провели «екскурсію по музею» кафедри МУІД: розважали цікавою вікториною про викладачів «Вгадай хто є хто?», танцювали «Джайв», співали пісні та декламували вірші. Також відбулося традиційне посвячення та прийняття студентів п’ятого курсу у співтовариство маркетологів-інноваторів.

Нагадаємо, кафедра маркетингу та управління інноваційною діяльністю була заснована у 2002 році. Щорічно майбутні маркетологи займають призові місця у Всеукраїнських і міжнародних наукових конкурсах, студентських наукових конференціях, олімпіадах із фахового спрямування, навчаються в аспірантурі і докторантурі кафедри та продовжують здобувати освіту за кордоном за магістерськими програмами.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]