Дата публікації:
25 вересня 2012
Кількість переглядів:
727
Поділитися:

Викладач кафедри германської філології Сумського державного університету Юлія Бондаренко отримала грант від німецької академічної служби обміну (DAAD) та улітку пройшла мовний курс в університеті Людвіга-Максиміліана у м. Мюнхен (Німеччина). До столиці Баварії з’їхалися  викладачі з різних куточків світу: Італії, Індонезії, Китаю, Кореї, Японії, США, Сербії, Росії, Білорусії, Греції.

Мовні курси були спрямовані на підготовку молодих спеціалістів із рівнем знань німецької мови С1 (за єдиною європейською системою оцінювання) до складання іспиту з німецької мови як іноземної (DSH або Test DaF).

На заняттях увага приділялася інтенсивній роботі з текстами із різних сфер знань у вигляді аудіювання, опису графіків, аналізу складних граматичних структур, а також  номінальним та вербальним трансформаціям, об’єктивному та суб’єктивному використанню модальних дієслів тощо.

Окрім аудиторних занять студенти літнього курсу ознайомилися з визначними місцями Мюнхена, відвідали художні галереї та відомий Німецький музей, побували у замку короля Людвіга ІІ Нойшванштайн та на екскурсії у броварні Пауланер.

За результатами курсів Юлія Бондаренко успішно склала іспит на знання німецької мови як іноземної та отримала DSH 3.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]