Дата публікації:
25 вересня 2012
Кількість переглядів:
671
Поділитися:

22 вересня у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Універ» Сумського державного університету відбулося урочисте закриття першого заїзду студентів, які здобувають освіту за програмою підготовки офіцерів запасу.

Проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бріжатий привітав курсантів із успішним завершенням навчання у таборі: «Будьте готові, весняний заїзд 2013 року буде ще більш захоплюючим. Нова навчальна, спортивна та культурна програма, яка виявить найрозумніших, найсильніших та найкмітливіших, уже у процесі розробки. На вас чекає справжня перевірка на мужність».

Також проректор закликав студентів докласти ще більше зусиль у навчанні та проявити усі свої здібності наступного разу. Адже ректор СумДУ Анатолій Васильєв націлений на відбір найкращих з кращих, щоб запропонувати місце для подальшого навчання в аспірантурі задля поповнення кадрового потенціалу університету новими перспективним кадрами з військовою підготовкою. 

Для студентів та викладачів військової кафедри СумДУ культурно-мистецький центр університету підготував танцювально-пісенну святкову програму та дискотеку.

Нагадаємо, що у період 10-22 вересня спортивно-оздоровчий заклад гостинно приймав понад 250 студентів із Черкаської, Чернігівської та Сумської областей із восьми вишів України, серед яких Черкаський державний технологічний університет, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Чернігівський державний технологічний університет, Ніжинський державний педагогічний університет імені Миколи Гоголя, Чернігівський національний педагогічний університет імені Т. Г. Шевченка, Чернігівський інститут інформації, бізнесу і права, Конотопський та Шосткинський інститути Сумського державного університету.

Упродовж перебування на базі спортивно-оздоровчого закладу, окрім курсу лекцій та практичних занять з військових дисциплін, учасники заїзду кожного дня брали участь у оздоровчо-спортивно-культурні заходах, організованих  кафедрою фізичного виховання, спортивним та студентським клубами СумДУ.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]