Дата публікації:
27 вересня 2012
Кількість переглядів:
884
Поділитися:

Делегація факультету технічних систем та енергоефективних технологій Сумського державного університету  взяла участь у ХІІІ Міжнародній науково-технічній конференції Асоціації спеціалістів промислової гідравліки і пневматики «Промислова гідравліка і пневматика», яка відбулася на базі Чернігівського державного університету з 19 по 21 вересня.

Понад 80 науковців із України, Росії, Білорусії та Молдови обговорювали важливі проблеми сучасного машинобудування у галузі технічної гідромеханіки, гідромашин і гідропневмоагрегатів. Із доповідями від СумДУ виступили кандидати технічних наук (О. Г. Гусак, С. М. Ванєєв, С. О. Хованський), молодші наукові співробітники (С. Ф. Ковальов, М. С. Овчаренко) та аспіранти (О. А. Матвієнко, О. С. Бережний, Л. М. Ніколаенко). Розробки вчених викликали неабияку зацікавленість учасників конференції.

Аспірантка кафедри прикладної гідроаеромеханіки О. А. Матвієнко була нагороджена дипломом за кращу доповідь молодих вчених на тему «Визначення впливу параметрів лопатевої гратки осьового робочого колеса на його енергетичні та напірні характеристики».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]