Дата публікації:
01 жовтня 2012
Кількість переглядів:
1210
Поділитися:

Голова профспілкової організації студентів СумДУ Ганна Яковлева разом із студентським профспілковим активом – головами профбюро факультетів технічних систем та енергоефективних технологій Діаною Сафроновою, іноземної філології та соціальних комунікацій Іриною Сичевою та заступником голови профбюро юридичного факультету Анною Дігтяр – удосконалювали лідерські якості у ІІІ Всеукраїнській школі студентського профспілкового лідера. Вона проходила на базі спортивно-оздоровчого табору «Буревісник» Херсонського державного університету.

Учасники школи відвідали навчальні секції-кейси з актуальної тематики діяльності профспілкової організації студентів у ВНЗ, а також обмінялися досвідом  на конгрес-форумі «Профспілкова організація студентів: досягнення, реалії, перспективи». У рамках школи відбувся фестиваль соціальних відеороликів «Профспілковий оскар» та фотоконкурс «Ukrainian Trade Union Photo Award».

Нагадаємо, Всеукраїнська школа студентського профспілкового лідера організована спільно із Профспілкою працівників освіти і науки України за підтримки Державної служби молоді та спорту України в рамках реалізації програми «Соціальне становлення, духовний розвиток та формування загальнолюдських цінностей у студентської молоді».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]