Дата публікації:
03 жовтня 2012
Кількість переглядів:
1018
Поділитися:

2 жовтня чемпіони та призери ХХХ літніх Олімпійських ігор у Лондоні зустрілися зі студентами Сумського державного університету у рамках промо-туру національної збірної з боксу. Серед героїв вітчизняного боксу до Сум завітали золоті призери Олімпіади-2012 Василь Ломаченко та Олександр Усик та бронзові призери Олімпійських ігор Олександр Гвоздик і магістрант спеціальності «Медіакомунікації» СумДУ Тарас Шелестюк.

Разом із чемпіонкою світу з професійного боксу, віце-президентом Ліги професійного боксу Аліною Шатерніковою, Президентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом та Заслуженим тренером України Володимиром Вінніковим   вони були членами журі на майстер-класі студентів і вихованців місцевих ДЮСШ та спілкувалися зі студентами про шлях до великих перемог.

Під час конференції студентів та співробітників університету цікавили плани спортсменів-боксерів на майбутнє, їх мрії поза рингом, говорили про відповідальну роль Чемпіона – взірця для наслідування, підготовку до Олімпійських ігор, об’єктивне судійство на змаганнях різних рівнів та про значення тренера у житті спортсмена. По завершенню зустрічі бажаючі мали змогу отримати автограф та сфотографуватися з кумиром.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]