Дата публікації:
10 жовтня 2012
Кількість переглядів:
725
Поділитися:

9 жовтня студенти Сумського державного університету – Катерина Овсієнко, Євгеній Дубовик, Володимир Дейнека, Ганна Левченко та Лілія Дергачова – отримали стипендію голови обласної державної адміністрації. Урочиста церемонія вручення стипендій студентам вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації відбулася у актовій залі Української академії банківської справи.

Від імені керівника області із вітальним словом виступила заступник голови облдержадміністрації Тамара Іщенко. Вона побажала студентам подальших успіхів, нових відкриттів, реалізації найзаповітніших мрій та наголосила, що кожен стипендіат – представник справжньої еліти майбутнього, яким пишається вся Сумщина.

Студент Медичного інституту СумДУ Володимир Дейнека висловив вдячність від усіх студентів та запевнив, що жоден стипендіат не збирається зупинятися на досягнутому, а продовжуватиме працювати на благо й розвиток України.

Стипендія голови обласної державної адміністрації вручається щорічно за визначні успіхи студентів у навчанні, науковій діяльності та громадській роботі.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]