Дата публікації:
28 квітня 2011
Кількість переглядів:
4397
Поділитися:

Сумський державний університет презентував оновлений офіційний сайт. Відтепер web-обличчя СумДУ є більш сучасним, індивідуальним та яскраво вираженим.

За словами проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та технічного забезпечення Володимира Любчака, оновлена web-система СумДУ дозволить навчальному закладу більш ефективно входити у міжнародний науково-освітянський простір.

Як зауважив керівник проекту, завідувач лабораторії Інтернет технологій відділу інформаційних систем та технологій Дмитро Фільченко, попередній сайт мав певні незручності у використанні, натомість новий гарантує більшу структурованість та чіткість. Особливу увагу при розробці нового сайту звертали на створення повнофункціонального англомовного сайту. І це очевидно, адже інформація на попередньому сайті не завжди адаптувалася термінологічно й понятійно, подавалася без врахування стандартів світових англомовних інформаційних ресурсів, світосприйняття міжнародних партнерів та потенційних закордонних абітурієнтів.

Тож, створення оновленого офіційного сайту Сумського державного університету відкриває нові можливості розвитку навчального закладу та підкреслює його технологічність, прогресивність, авторитетність й здатність швидко інтегруватися в інформаційних простір, відповідаючи світовим стандартам.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]