Дата публікації:
28 квітня 2011
Кількість переглядів:
3788
Поділитися:

Студентка Сумського державного університету Галина Винокур виборола І місце на Х Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності».

Третій рік поспіль вона проходить на базі кафедри прикладної екології СумДУ. Цього року участь в олімпіаді взяла рекордна кількість учасників ­- аж 167 студентів із 67 вищіх закладівУкраїни.

Олімпіада відбувалася у два тури – тестовий, під час якого студенти показали свої теоретичні знання, та практичний, де учасники демонстрували навички з надання першої долікарської допомоги за участю співробітників «Товариства Червоного хреста України». 

Окрім того, під час проведення олімпіади на площі Центрального корпусу університету відбувся показовий виступ співробітників Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Сумській області. Рятувальники ознайомили учасників з заходами поведінки  під час надзвичайних ситуацій, показали можливості пожежно-рятувальноїтехніки тощо.

За результатами олімпіади переможців визначали серед шести груп вищих навчальних закладів: класичні та інженерно-педагогічні університети, політехнічні, галузеві технічні та військові, економічні, транспортні, аграрні та спеціальні.

Таблиця результатів

Факультет технічних систем та енергоефективних технологій
 Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]