Дата публікації:
24 жовтня 2012
Кількість переглядів:
782
Поділитися:

Випускник Сумського державного університету спеціальності «Електронні системи» та кафедри військової підготовки Олексій Єфименко, який по завершенню навчання присвятив своє життя військовій справі, зустрівся зі студентами військової підготовки за програмою офіцерів запасу. Сьогодні він – лейтенант, командир розвідувально-диверсійної групи Воєнно-Морських Сил Збройних Сил України.

Із власного досвіду військовослужбовець поділився зі студентами-резервістами, як можна пройти шлях від цивільної особи до військової, і що передбачає військова служба: «Стати військови – почесно, проте це тяжка щоденна праця. І перш за все – це праця над собою. Військовому повинні бути притаманні такі якості, як вимогливість до себе і оточуючих, висока культура, самодисципліна, готовність у будь-який момент стати на захист Батьківщини і свого народу. Він не вибирає місце роботи, а служить там, де потрібний», - зауважив водолаз-розвідник.

У свою чергу студентів цікавило щоденне життя в Армії, військова, бойова підготовка, перспективи бути «людиною в погонах», говорили про систему підготовки висококваліфікованих кадрів та матеріально-технічного забезпеченняЗбройних Сил України. Студенти, які проходять військову підготовку за програмою офіцерів запасу з присвоєнням первинного офіцерського звання, відверто виявляли бажання забезпечувати мирне становлення незалежності України.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]