Дата публікації:
26 жовтня 2012
Кількість переглядів:
715
Поділитися:

Представники профспілкової організації студентів та органів студентського самоврядування Сумського державного університету взяли участь у роботі Всеукраїнського форуму лідерів студентських профспілкових організацій.

Зустріч організована Асоціацією правозахисних організаторів студентів України спільно з Профспілкою працівників освіти і науки України за підтримки Державної служби молоді та спорту України. Захід проводився в рамках реалізації програми «Соціальне становлення, духовний розвиток та формування загальнолюдських цінностей у студентської молоді».

Під час форуму делегати обговорили питання покращення якості вищої освіти, підвищення конкурентоздатності випускників вищих навчальних закладів на ринку праці, належної організації стажування та практики студентів на виробництві, їх соціально-економічного захисту. Заступник голови Державної служби молоді та спорту України Сергій Глущенко виступив із доповіддю про проблеми освітньої галузі, взаємодію держави та профспілкових органів у їх розв’язанні.

На адресу учасників форуму надійшли листи-вітання від Прем’єр-міністра України Миколи Азарова та Міністра соціальної політики України Сергія Тігіпка.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]