Дата публікації:
01 листопада 2012
Кількість переглядів:
903
Поділитися:

Доцент кафедри загальної механіки та динаміки машин Сумського державного університету, к.т.н.Андрій Загорулько виступив із доповіддю «Теоретичні та експериментальні дослідження запірних торцевих імпульсних ущільнень» на 11-му Міжнародному семінарі, який відбувся у Пуатье (Франція).

Співавтори доповіді  –  завідувач кафедри загальної механіки та динаміки машин СумДУ, проф., д.т.н. Володимир Марцинковський, проф., д.т.н. Чеслав Кундера (Технічний університет, Польща) та д.т.н. Гафт Яків Зиновьєвич (ТОВ «Ізо-Герм», Росія).

Ініціатори заходу – Французька енергетична компанія (EDF) та Відділ механіки, конструкцій та комплексних систем Інституту ПіПрайм (PPrime) Університету м. Пуатьє.

На семінарі виступили фахівці-представники всесвітньо відомих компаній виробників механічних ущільнень з Франції, Німеччини, України, Великобританії, США, Румунії та Іспанії. Зокрема свою доповідь з моделювання, конструювання та розрахунку торцевих ущільнень презентував всесвітньовідомий вчений, д.т.н., провідний інженер американської компанії з виробництва торцевих механічних ущільнень (MechanicalSealTechnologyInc) Алан Лєбек зі США.

Під час зустрічі учасники обговорили властивості динамічних ущільнень в непередбачуваних робочих умовах, їх функціонування в погіршених умовах, за межами проектного діапазону параметрів тощо.

Також для бажаючих провели екскурсію до центру аеродинамічних і термічних досліджень (СЕАТ), який маєунікальне експериментальне обладнання для акустичних, термоміцнісних, аеродинамічних досліджень та виконує науково-дослідницькі програми для аерокосмічної промисловості.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]