Дата публікації:
29 квітня 2011
Кількість переглядів:
3951
Поділитися:

У день Вашого 55-річного ювілею прийміть щирі й теплі поздоровлення та найкращі побажання від колективу Сумського державного університету! 

Ми знаємо Вас як яскраву, неординарну особистість, висококваліфікованого, вмілого організатора і керівника, який по праву може пишатися набутим досвідом, інтелектуальним потенціалом, успіхами та досягненнями. 

Завдяки наполегливій, творчій роботі, компетентності, високому професіоналізму, відповідальному відношенню до реалізації, Ви здобули шану та повагу серед колег та друзів. Притаманні Вам багатогранний талант, людяність, доброта, відданість справі є гідним прикладом для тих, хто працює поруч із Вами.

Від усього серця бажаємо Вам, шановний Володимире Олександровичу, міцного здоров'я, родинного щастя, радості та натхнення, життєвого благополуччя, нових вагомих здобутків у розбудові міжнародних відносин та розвитку інформаційних технологій у Сумському державному університеті.

Нехай тепло та затишок родинної оселі надійно захищають Вас від життєвих негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених творчими пошуками, земними радощами та величними задумами років!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]