Дата публікації:
19 листопада 2012
Кількість переглядів:
867
Поділитися:

На базі Сумського державного університету відбулася VIII Міжнародна науково-методична конференція «Електронні засоби та дистанційні технології для навчання протягом життя». Організатори конференції – факультет підвищення кваліфікації та післядипломної освіти, організаційно-методичний центр технологій електронного навчання СумДУ.

Завдяки он-лайн формату до заходу долучилися понад ста учасників із Росії, Білорусії Болгарії, США та вітчизняних вищих навчальних закладів. Із доповідями виступили викладачі Харківської академії міського господарства та правління громадської організації «Вікімедіа Україна». Також учасники конференції обговорили питання реалізації дистанційного навчання та використання електронних засобів навчання на рівні вищого навчального закладу та окремого викладача.

Проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Любчак висловив позицію вишу щодо підтримки навчального процесу та наукової діяльності завдяки можливостям інформаційних технологій. «Інтегрована інформаційна система є ядром ефективного функціонування організму навчального закладу. До її складу входить інформаційно-аналітична система «Університет», яка супроводжує студента з моменту вступу до дня випуску. Також –  бібліотечно-інформаційний центр, web-система, online-студія та інформаційні сервіси – «розклад», «телефонний довідник», «медіа-архів» тощо», – зауважив проректор. На його думку, таке широке застосування ІТ-продуктів дозволяє спростити, пришвидшити та удосконалити робочий процес.   

За матеріалами VIII Міжнародної науково-методичної конференції «Електронні засоби та дистанційні технології для навчання протягом життя» видано збірник.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]