Дата публікації:
26 листопада 2012
Кількість переглядів:
717
Поділитися:

У Сумському державному університеті працівники відділу міжнародного співробітництва презентували проект освітньої програми «Еразмус Мундус» – «Інтеграція сусідніх східних регіонів засобами співпраці у вищій освіті» – «EMINENCE» («Erasmus Mundus» – «Integration of Neighbouring Eastern Reagions through Cooperation in Higher Education»).

Проект надає стипендії для навчання в партнерських університетах Польщі, Португалії, Швеції, Франції, Італії студентам, магістрантам, аспірантам, докторантам та працівникам університетів з України, Білорусії, Молдови, Грузії, Азербайджану, Вірменії.

Стипендія програми включає:

  • щомісячну виплату на проживання;
  • вартість страховки;
  • дорожні витрати;
  • плату за навчання.

Наразі відкрито першу хвилю прийому документів для студентів та аспірантів, що триває з 15 листопада по 31 грудня 2012 року. Подання заяв відбувається виключно в електронному вигляді через офіційний веб-сайт проекту EMINENCE.

Нагадаємо, що програма «Еразмус Мундус» – один з проектів Європейської комісії, спрямований на підвищення якості вищої освіти і сприяння порозумінню між людьми та культурами через мобільність і академічне співробітництво. У 2012 році Сумський державний університет розпочав роботу в якості повноправного партнеру в рамках проекту «EMINENCE».

За додатковою інформацією щодо участі у конкурсі звертайтеся до Відділу міжнародного співробітництва СумДУ, ауд. Б-308, тел. (0542) 68-77-84 чи надсилайте повідомлення на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]