Дата публікації:
27 листопада 2012
Кількість переглядів:
730
Поділитися:

Завідуючий кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю факультету економіки та менеджменту Сумського державного університету, д.е.н., проф. Сергій Ілляшенко та викладач кафедри маркетингу та управління інноваційною діяльністю, д.е.н., проф. Олександр Тєлєтов виступили із доповідями на Міжнародній науково-практичній конференції «Теорія та практика управління інноваційним розвитком».

До конференції долучилося понад 500 учасників із усіх регіонів України, а також – з інших країн, зокрема США, Франції, Польщі, Росії та Білорусії. Організатор заходу – Всеукраїнська спілка вчених-економістів. Представники СумДУ представили дві доповіді: «Попит на екологічні товари як ринкова можливість інноваційного розвитку» та «Проблеми маркетингу в умовах національної економіки».

Також із доповідями виступили відомі вчені-економісти: професор «Школи Бізнесу Pene» Юлія Ролофф (Франція), професор Університету ім. Джона Гопкінса Джон Роджерс (США), віце-президент Академії економічних наук України Микола Білопольський, професор Краківського університету Ян Віктор (Польща), керуючий партнер інвестиційної компанії «Capital Times» Ерік Нойман та інші. Учасники розглядали проблеми соціально-економічного інноваційного розвитку України та шляхи їх розв’язання.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]