Дата публікації:
27 листопада 2012
Кількість переглядів:
1002
Поділитися:

Другий Всеукраїнський молодіжний фестиваль соціальної реклами «Інший погляд» проходитиме 20-21 грудня у Сумському державному університеті. Цього разу за перемогу боротимуться не лише представники різних регіонів України, а й щонайменше команда з Німеччини.

Як і торік, організатором фестивалю стала секція реклами та зв’язків із громадськістю кафедри журналістики та філології СумДУ. Молодь матиме змогу представити свої роботи у п’яти номінаціях: друкована та зовнішня реклама, відеоролик, аудіореклама, інтернет-банер та реклама ручної роботи. Участь у фестивалі можуть взяти абсолютно всі небайдужі молоді люди віком до 30 років, незалежно від місця проживання чи професії.

«Для нас важлива думка молоді, її погляд на актуальні соціальні проблеми. Ми хочемо довести, що молодь сьогодні не інертна, а готова пропонувати варіанти вирішення наболілих проблем, готова творити і діяти», – говорить ініціатор фестивалю, керівник секції реклами та зв’язків з громадськістю, професор Тетяна Кузнєцова.

За словами секретаря оргкомітету фестивалю «Інший погляд» Олени Євтушенко фестиваль вийшов на якісно новий рівень. «Перший фестиваль задумувався спочатку як камерний. Ми не сподівалися навіть, що він вийде за межі нашої області. Але буквально за десять днів до закінчення прийому заявок на нас посипалися роботи зі всього регіону, і навіть Луцька та Києва. У результаті на фестивалі було представлено більше ста робіт від понад 80 учасників. У цьому ж році ще за місяць до початку ми маємо заявки з Києва, Харкова, Львова та німецького Мюнстера», – зауважила Олена Євтушенко.

Нагадаємо, що мета фестивалю – розповісти про соціальні проблеми молоді з позицій самої молоді, а також відшукати нестандартні, оригінальні ідеї для їх вирішення, залучити молодь до відкритого обговорення та привернути увагу широкої аудиторії до соціально значущих тем.

Переможці отримають призи від партнерів фестивалю – спільного проекту Програми розвитку ООН та Євросоюзу «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», «Агенції промоції «Суми» », компаній «Крафт фудз Україна» та «Інтерактивний маркетинг». Окрім того, усі бажаючі зможуть відвідати майстер-класи фахівців з реклами й обговорити найкращі зразки соціальної реклами на нічних переглядах.

Якщо Ви небайдужі й талановиті, спробуйте власні сили у фестивалі. Реєстрація та подача робіт триватиме до 15 грудня. Знайти детальну інформацію та надіслати власний доробок можна на сайті festival.sumdu.edu.ua.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]