Дата публікації:
03 грудня 2012
Кількість переглядів:
884
Поділитися:

27 листопада в актовій залі гуртожитку № 2 пройшов фестиваль «Феєрія талантів» серед творчих студентів, що проживають в усіх гуртожитках Сумського державного університету. Організатором виступили працівники відділу по роботі в гуртожитках.

Понад сорока учасників із тридцяти країн світу представили двадцять номерів художньої самодіяльності. Студенти Медичного інституту СумДУ виконали запальний український танок «Коломийка». Свої традиції та чарівні сукні продемонстрували дівчата у національному узбецькому танці «Йоларим».

Шерзот Мухутдінов, Достонбек Каюмов та Анна Романенко привнесли романтичний настрій до фестивалю та заспівали «Долина зеленая». Студенти із Туркменістану та Узбекистану разом продемонстрували свою вправність, спритність та невтомність, станцювавши лезгінку. Вірутозність  вуличного «брейк-дансу»  показали студенти із Нігерії,  Іраку  та  Туркменістану.

По завершенню святкового дійства всіх учасників нагородили грамотами та призами від студректорату СумДУ. Програму вечора продовжила студентська дискотека.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]