Дата публікації:
04 травня 2011
Кількість переглядів:
3839
Поділитися:

29 квітня студенти Сумського державного університету проходили тестування та співбесіду на стажування в органах місцевого самоврядування. Студенти практично всіх факультетів університету долучилися до відбору на роботу в Сумській обласній державній адміністрації.

Відбір проходив у три етапи – подання резюме, написання тестів та проходження співбесіди безпосередньо із заступником голови, керівником апарату СОДА Олександром Цупром. За результатами студенти отримають можливість пройти стажування  у державних структурах, а далі – з 1 червня  - на конкурсній основі будуть зараховані на відповідні посади. За словами начальника відділу практики та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів Романа Васькіна, при цьому враховуватимуться досягнення за період навчання, практичний досвід роботи, середній бал навчання та знання англійської мови.

За словами заступника губернатора Олександра Цупра, рівень підготовки студентів Сумського державного університету приємно вражає. «Вони є достатньо перспективними та мають сучасний погляд на проблеми. З такими спеціалістами робота облдержадміністрації буде більш ефективною», - зауважив він.

Результати

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]