Дата публікації:
13 грудня 2012
Кількість переглядів:
678
Поділитися:

У Сумському державному університеті розпочато активну роботу за міжнародним проектом TEMPUS-1-2012-1-DE-TEMPUS-SMGR «Інтегрована інформаційна система управління університетом: впровадження досвіду ЄС в країнах СНД».

Відповідні робочі групи від кожного з університетів-партнерів офіційно розпочали працювати після стартової зустрічі в університеті-координаторі проекту – Університеті Кобленц-Ландау (Німеччина) – та координаційної зустрічі українських і молдовських колег у Києві.

На першій зустрічі проектна команда від СумДУ обговорила питання щодо цілей, завдань та планів дій на найближчий період. Наразі виконується детальний аналіз системи управління для подальшого порівняння з системами інших провідних університетів країн СНД та Європи. Крім того, розпочато роботу з накопичення бібліотеки корисних ресурсів за тематикою проекту, які будуть викладені у вільному доступі на сайті проекту. Також формуються групи викладачів і відповідних фахівців для підвищення кваліфікації та стажування в університетах імені Марії Кюрі-Склодовської (Польща) та Кобленц-Ландау (Німеччина)з подальшою розробкою навчальних курсів за тематикою проекту для інших співробітниківнавчального закладу.

Нагадаємо, що активна участь у проекті дозволить  залучити кращі європейські досягнення для створення інтегрованих систем управління університетом, вдосконалити матеріально-технічну базу, сприятиме підвищенню кваліфікації фахівців та викладачів, що у підсумку забезпечить подальший сталий розвиток інформаційної системи управління СумДУ.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]