Дата публікації:
06 травня 2011
Кількість переглядів:
3940
Поділитися:

На передодні травневих свят відбулася звітно-виборча конференція студентської Ради студмістечка СумДУ. На ній підведено підсумки роботи студради та обрано нового голову.

Звіт за рік роботи оприлюднив голова студради студмістечка Володимир Студент. У своєму виступі він озвучив основні напрацювання студради, зокрема рейтинг на поселення до гуртожитків, участь у міжнародних і всеукраїнських заходах,  проведення та організацію форумів, семінарів, конкурсів та багато іншого. Слово тримали і заступники голови з адміністративно-господарської частини, внутрішнього розпорядку, культурно-масової та спортивної роботи.

Одним із ключових питань звітно-виборчої конференції стало обрання нового голови студради студмістечка. Одноголосно (124 голоси) керівником студради обрали п'ятикурсника ТеСЕТ факультету Антона Кравченка. Крім того, затверджений новий склад студради студмістечка у кількості 15 осіб. За словами новообраного голови, перед ним та його командою поставлений цілий ряд нових завдань, зокрема завершення ремонтних робіт у гуртожитках (заміна вікон та балконних блоків, удосконалення системи опалення тощо), благоустрій студентського скверу, продовження реалізації проекту «Екологічний гуртожиток», проведення нових культурно- та спортивно-масових заходів. «Усі ці плани ми реалізовуватиме в життя вже найближчим часом», - зазначив Антон Кравченко.

Присутня на звітно-виборчій конференції проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань Олена Король підкреслила ініціативність, наполегливість та дієвість студради: «Студрада веде тісну співпрацю з адміністрацією університету і виконує великий об’єм роботи для покращення житлово-побутових умов у гуртожитках студмістечка. За порівняно невеликий проміжок часу вона стала відомою далеко за межами своєї країни». Членам студради та кращим старостам гуртожитків проректор вручила похвальні грамоти, а голова профспілкової організації студентів СумДУ Ганна Яковлева відзначила подяками та грошовими преміями.

Нагадаємо, що студрада студмістечка СумДУ була створена у квітні 2010 року. Це самостійна громадська діяльність осіб, які навчаються в СумДУ і проживають у гуртожитках, зі здійснення управління студмістечком, спрямованого на захист прав мешканців та представництво їхніх інтересів.

Ліна П’ятниця

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]