Дата публікації:
18 грудня 2012
Кількість переглядів:
640
Поділитися:

У листопаді 2012 року в.о. завідувача кафедри гігієни та екології Максим Погорєлов проходив стажування в університеті м. Шеффілд (Великобританія).

Під час візиту він ознайомився з методикою самостійної роботи студентів в лабораторіях університету та провів практичне заняття для студентів спеціальності «Біоматеріали» з анатомії людини. Також викладач СумДУ відвідав семінар за програмою «ERASMUS» та ознайомився з особливостями роботи університету з академічної мобільності.

Перебуваючи у Шеффілдському університеті, Максим Погорєлов активно проводив наукову роботу в лабораторії тканинної та клітинної інженерії, провів семінари у відділі тканинної інженерії та біоматеріалів на тему: «Можливості СумДУ для співробітництва з науковцями Шеффілдського університету» та факультетський семінар на тему: «Матеріали на основі хітозану для біомедичного застосування».

За результатами стажування заплановано чотири спільних проекти, які будуть виконувати науковці Сумського державного університету та університету м. Шеффільд. Сподіваємось, що партнерство між університетами підвищить визнання нашої alma matter, як одного з провідних вишів України.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]