Дата публікації:
06 травня 2011
Кількість переглядів:
3923
Поділитися:

4 травня на базі Сумського державного університету пройшов «круглий стіл» на тему: «Започаткування власної справи та перспективи її розвитку в Сумській області».

Ініціатором зібрання виступила комунальна установа «Сумський обласний фонд підтримки підприємництва» та Центр післядипломної освіти СумДУ. Мета «круглого столу» полягала в ознайомленні звільнених у запас та чинних військовослужбовців з роботою установ та організацій міста Суми та області, які здійснюють організаційну, консультаційну, фінансову, юридичну та інші види підтримки підприємців області.

До обговорення теми, інформування громади та надання прямої консультації долучилися начальник управління розвитку підприємництва головного управління економіки Сумської обласної державної адміністрації Віктор Фінашко. За його словами, держава на сьогодні усвідомлює роль малого та середнього бізнесу, а тому всіма силами сприятиме розвитку цих процесів.

Підвищити рівень своїх знань з підприємницької діяльності та зробити бізнес більш ефективним запропонувала слухачам заступник директора Центру післядипломної освіти СумДУ Юлія Чорток. Так, на базі університету викладаються спеціальні курси програми CISCO, які дозволяють отримати прикладну бізнес-освіту, а відтак оперативніше зорієнтуватися на ринку та бути максимально конкурентоспроможним.

Слушними для присутніх стали й доповіді та поради представників державного реєстру у Сумській області, відділу по сприянню працевлаштуванню Сумського обласного центру зайнятості, відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян державної податкової інспекції в м. Суми та інші.

Відтак, як з’ясували для себе учасники «круглого столу», розпочати власну справу насправді набагато легше, ніж вони уявляли, а зробити її успішною – реалістичніше.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]