Дата публікації:
24 грудня 2012
Кількість переглядів:
580
Поділитися:

20 грудня студенти кафедри «Журналістики та філології» Сумського державного університету спілкувалися із українським поетом, прозаїком, журналістом, літератором, членом Національних спілок журналістів і письменників України, громадським діячем, уродженцем Сумщини Миколою Гриценком.

До приїзду письменника, лауреата Всеукраїнських літературних премій імені Леоніда Глібова, Олександра Олеся, Івана Кошелівця та Міжнародного літературного конкурсу «Гранослови», студенти ретельно підготувалися. Упродовж заходу присутні подивилися відеоролик із фотографій гостя про цікаві моменти його життя. Також студенти розіграли виставу, написану за мотивами нещодавно виданої книжки «Самар-і-я». Під час спектаклю майбутні журналісти-медійники декламували вірші поета зі збірки «Повернення дощу».

Про те, як бути поетом і писати вірші, Микола Гриценко зауважив: «Вони до мене або приходять, або – ні. Я їх не змушую до себе йти. Пишу вірші як втілення чогось душевного та пережитого». На завершення Микола Гриценко сам прочитав декілька поетичних творів та презентував прозове видання «Самар-і-я». Усі бажаючі мали можливість придбати книгу та отримати автограф гостя.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]