Дата публікації:
25 грудня 2012
Кількість переглядів:
767
Поділитися:

У рамках «Тижня енергозбереження», ініційованого відділом екології та енергозбереження Сумської міської ради для підприємств бюджетної сфери, канд. техн. наук, доцент кафедри прикладної гідроаеромеханіки Микола Сотник, канд. техн. наук, доцент кафедри комп’ютерних наук Віра Шендрик, асистент кафедри комп’ютерних наук Юлія Парфененко та магістрант кафедри комп’ютерних наук Руслан Окопний виступили із доповідями на практичних семінарах.

У своєму виступі канд. техн. наук, доцент кафедри прикладної гідроаеромеханіки Микола Сотник охарактеризував інноваційну методику моніторингу та прогнозування теплоспоживання, розроблену у рамках наукових досліджень спеціалізованої групи з проведення енергетичних обстежень СумДУ. Співробітниками кафедри комп’ютерних наук були представлені результати впровадження цієї методики у інформаційно-аналітичній системі університету.

Доповідь про «Систему моніторингу теплоспоживання будівель Сумського державного універистету» викликала неабияке зацікавлення у присутніх та стала яскравим прикладом ефективного використання енергетичних ресурсів та запровадження заходів з енергозбереження.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності   

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]