Дата публікації:
27 грудня 2012
Кількість переглядів:
970
Поділитися:

У Сумському державному університеті відбулася вже друга зустріч бізнес-клубу сумських підприємців, у якій взяли участь представники бізнесу, студенти та сумчани з активною життєвою позицією. У клубі збираються заради професійного та кар’єрного зростання, навчання та обміну досвідом для досягнення успіху, розвитку нових корисних бізнес-ідей для громадськості.

Головний організатор клубу – підприємець Олександр Сорока – представив інтернет-площадку для відкритих дискусій – групу у Facebook та закликав до активної участі у обговоренні та представленні нових цікавих ідей.

На зустрічі  директор фірми «Акам» Олександр Камінський поділився досвідом розвитку виробничого бізнесу та головними принципами, на яких ґрунтується взаємодія з клієнтами та персоналом. Він навів приклади застосування мотивації співробітників: «Ніколи не роби партнерам того, чого не бажаєш для себе». 

Начальник Центру комп’ютерних технологій СумДУ Андрій Півень презентував перелік зручних веб-сервісів, які корисно застосовувати для організації роботи клубу.

Молодий підприємець, випускник СумДУ Олексій Назаренко розповів про новий веб-ресурс – «Сумське об’єднання роботодавців».

Після засідання клубу за ініціативи Андрія Кнуренка, який створив у СумДУ «Юридичну клінику», представники клубу підприємців взяли участь у прямому ефірі сумського інтернет-телебачення VIVAT.tv (запис трансляції).

Щосуботи організатори бізнес-клубу запрошують усіх бажаючих на зустрічі з успішними підприємцями та бізнесменами, а також ініціативною молоддю.  Довідки – Facebook або за тел.050-301-50-39.

Відділ-інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]