Дата публікації:
02 січня 2013
Кількість переглядів:
867
Поділитися:

Центр підтримки сім’ї з нагоди новорічних свят ініціював проведення серії майстер-класів із виготовлення святкових сувенірів. Напередодні Нового року для всіх бажаючих – дітей та дорослих, студентів та співробітників – розпочалося навчання виготовленню вітальної новорічної листівки. Так, 30 грудня після вже традиційної університетської новорічної вистави та хороводів із Дідом Морозом навколо ялинки, малюки разом з батьками та волонтерами мали змогу виготовити листівку «Сніговик і ялинка». Новорічну казку для дітей співробітників СумДУ влаштували працівники культурно-мистецького центру СумДУ, а холі актової зали провели цікаву ігрову програму для малечі. 

Учасниками заходу стали діти від 1,5 до 12 років. Мама 5-річної Юлії Світлана Тарасенко поділилася враженнями: «Моя донька в захваті від цього заходу. Вона має можливість не лише навчитися чомусь новому, а й продемонструвати те, що створено її руками. Для дітей це дуже важливо – знайти схвалення та високу оцінку своєї діяльності. Тим більше, коли твою роботу бачить так багато людей. На мою думку, такі спільні майстер-класи дуже зближують батьків і дітей».   

У найближчих планах Центру – проведення майстер-класу з виготовлення подарункового букету з цукерок. Щотижневою залишається традиція творчих занять гуртка «Дитячі п’ятниці». Тож, запрошуємо всіх бажаючих навчатися мистецтву створення подарунків!

Для запису на майстер-класи звертайтеся за телефоном: 050 192 10 30, Оксана.

Фотозвіт майстер-класу з виготовлення новорічної листівки

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]