Дата публікації:
10 січня 2013
Кількість переглядів:
897
Поділитися:

Магістрантки спеціальності «Маркетинг» Юлія Сірик та Крістіна Заяц взяли участь у Міжнародній школі бізнесу при Вільнюському університеті (м. Вільнюс, Литва) за напрямом «включений семестр».

Протягом осіннього семестру вони навчалися за англомовним проектом «Міжнародний маркетинг та торгівля» і опанували такі дисципліни:

  • міжнародний рекламний бізнес;
  • міжнародний маркетинг;
  • маркетинговий менеджмент;
  • управління персоналом;
  • Інтернет маркетинг.

Додатково дівчата мали змогу вивчити литовську, французьку або іспанську мови. По завершенню отримали відповідні сертифікати.

Програма особлива й тим, що після закінчення навчання у Міжнародній школі бізнесу при Вільнюському університеті студенти мають можливість перезарахувати тотожні дисципліни у Сумському державному університеті.

Під час навчання у Вільнюсі студентки мали можливість не лише отримати знання від відомих та досвідчених європейських професорів та викладачів-практиків, але й спланувати активне та цікаве дозвілля: подорожування країнами Європи, спілкування та обмін знаннями і традиціями зі студентами з різних куточків земної кулі.

Слід також додати, що Юлія Сірік вирішила продовжити навчання і була прийнята до навчання у весняному семестрі. Також планується направити на навчання ще одну студентку спеціальності «Маркетинг». Аплікаційні документи вже розглядаються Литовською стороною.

Нагадаємо, що у 2012 році між Сумським державним університетом та Міжнародною школою бізнесу при Вільнюському університеті підписано договір про співпрацю, яка передбачає у тому числі й програму обміну між студентами за такими напрямами, як подвійний диплом, включений семестр, стажування.

Олена Грищенко

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]