Дата публікації:
15 січня 2013
Кількість переглядів:
794
Поділитися:

На початку 2013 року вперше в Сумах за ініціативи студентів факультету економіки та менеджменту СумДУ, учасників студентської організації «Sweet Swallow Entertainment» – Стенлі Мбелу та Віктора Ебізіема – відбулось грандіозне шоу – конкурс краси «Міс Африка Суми – 2013».

За титул африканської красуні змагалися шестеро дівчат – студентки СумДУ: Іванна Фелікс (Танзанія), Кушбу Дас (Танзанія), Олучі Джудіт Ігве (Нігерія), Толуваласе Боларінва (Нігерія), Ева Осаї (Нігерія) та Ісабель Чікоті (Замбія). На подіумі конкурсантки демонстрували різні стилі одягу, відповідали на запитання членів журі та розкрили свій співочий і танцювальний талант. Особливо вразив неповторний показ африканського національного вбрання, яке було спеціально створено для цього конкурсу дизайнером Анжелікою Майстренко.

За результатами конкурсу переможницею та володаркою титулу «Міс Африка Суми–2013» стала студентка другого курсуфакультету економіки та менеджменту Ісабель Чікоті. Друге місце посіла Ева Осаї з Нігерії. Обидві дівчини представлятимуть Суми на конкурсі «Міс Африка Україна».

Сумський державний університет щиро вітає переможниць та бажає подальших успіхів!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]