Дата публікації:
18 січня 2013
Кількість переглядів:
735
Поділитися:

Сумський державний університет уже вдруге взяв участь у спеціалізованій освітній виставці «Абітурієнт», що відбулася 17-18 січня у Виставковому центрі «Іллінський» Сумської торгово-промислової палати. Презентувати свої навчальні та наукові перспективи до Сум завітали не лише вищі навчальні заклади області та України, а й Російської Федерації та Білорусії. Упродовж двох днів абітурієнти мали змогу проконсультуватися із фахівцями з питань освітніх послуг та можливостей, які надають виші.

За словами т.в.о  начальника управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Інеси Пєсоцької, освітня виставка «Абітурієнт» дає можливість школярам та їхнім батькам зорієнтуватися та правильно обрати навчальний заклад, який відповідав би усім побажанням майбутніх студентів.

Представники Сумського державного університету презентували основні навчально-наукові підрозділи, матеріальну базу та інфраструктуру, інформаційні й телекомунікаційні технології, досягнення у науковій діяльності, міжнародні зв’язки вишу. Особливий інтерес школярів викликав запрограмований студентами СумДУ робот NXT 2.0, що керується з використанням бездротових технологій зв’язку та виконує інструкції, надані оператором.

Органічне поєднання науки та навчання, багатопрофільність та динамічне творче життя СумДУ, представленне на вистаці,  неабияк зацікавили школярів і дозволили зрозуміти, що університет готує висококваліфікованих фахівців, інтелектуалів та яскравих особистостей.

Вікторія Радченко,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]