Дата публікації:
30 січня 2013
Кількість переглядів:
1136
Поділитися:

На базі Сумського державного університету пройшла четверта зустріч учасників бізнес-клубу – першого в Сумах та області добровільного об’єднання людей за бізнес-інтересами та молоді, яка прагне до розвитку й досягнення успіху в житті. Участь у заході також взяли й представники влади.

Під час засідання обговорювалися плани щодо підтримки вже існуючих проектів та розвитку «стартапів» (нових проектів, заснованих на інноваційних ідеях, технологіях) та способах їх просування. Також у майбутньому передбачається написання книги бізнес-клубу. Зокрема, присутні представили уже реалізовані проекти: мінімаркет канцтоварів у Кіровському мікрорайоні та координаційну раду молодих юристів (КРМЮ), яка діє при Головному управлінні юстиції в Сумській області (голова КРМЮ – випускник СумДУ Андрій Кнуренко).

Заступник управління у справах сім’ї, дітей і молоді Ірина Козолуп розповіла про Всеукраїнський конкурс бізнес-планів, що проводиться Міністерством у справах сім’ї, молоді та спорту України й закликала до активної участі у ньому.

Засідання клубу відкриті і долучитися до них можуть усі бажаючі. Для роботи у групі необхідно відвідати хоча б одне засідання. Бізнес-клуб має свою сторінку і в соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, Сумський державний університет підтримує діяльність щодо створення «стартапів» та розвитку бізнес-ідей для покращення умов життя та економічного зростання, бере участь у міжнародному проекті TEMPUS «Створення міжуніверситетських стартап центрів для студентської інноваційної діяльності».

Тетяна Веремєєва,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]