Дата публікації:
04 лютого 2013
Кількість переглядів:
815
Поділитися:

Відразу дві команди виграли фінал четвертого сезону-2012 Сумської відкритої шкільної ліги КВН. Володарями головного кубку та путівки на Всеукраїнський фестиваль дитячих і юнацьких команд КВН «Жарт-птиця – 2013» стали команда сумської школи №9 «Нас заставили» та гості з міста Ромни «Шум». Для сумських КВН-щиків це вже другий переможний сезон. Перший вони виграли в 2010 році. Роменчани ж – дебютанти сезону.

Всього у фіналі взяли участь п’ять команд. Друге місце зайняла команда з м. Ямпіль «Гарні діти». Третє місце посіли «Семеро одного не ждут» зі школи №7 і останнє місце дісталось збірній команді сумських шкіл «Делай деньги». Загалом за цей сезон в іграх ліги взяли участь двадцять дві команди з міст Суми, Ямпіль, Глухів, Конотоп, Ромни та Лебедин.

Тема всієї гри – «Танцюють всі». Фінал складався з чотирьох конкурсів. Традиційно його відкриває «фрістайл». Максимум за нього отримали «Нас заставили» і «Шум». Конкурс «розминка» проходив з майстрами шкільної ліги попередніх сезонів. Проти фіналістів грали Юлія Чудаєва, Олександр Сахаров, Станіслав Трегубов, Павло Пігуль, Олександр Когулько та Ілля Бондаренко. Кращими в цьому конкурсі стали знову ж таки школярі зі школи №9 та роменчани. Максимум за відеоконкурс отримали «Нас заставили» та «Гарні діти». А в музичному домашньому завданні перемогла команда КВН «Шум».

Оцінювало фіналістів компетентне та досвідчене журі: автор і актор команди КВН «Сивак» – Вікторія Кулакова, автор і керівник команди КВН «Незабудки» – Олександр Жуков, редактор ліги Фан-зона КВН – Павло Гриценко, керівник команди КВН «Шкільна збірна міста Суми» – Олександр Проценко, організатор ліги Фан-зона КВН – Дмитро Половьян і голова журі – автор, актор, капітан і керівник збірної команди КВН СумДУ «Любимая» –  Олексій Прийменко.

Окрім переможців, вони обрали кращих актора та актрису сезону. Ними стали Артем Колесніков із команди «Нас заставили» та Влада Буйволенко із команди «Гарні діти».

Всі команди отримали подарунки від спонсорів ліги та Сумського державного університету, на сцені якого пройшли всі ігри Сумської відкритої шкільної ліги КВН із часу її заснування.

Юрій Токмань

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]