Дата публікації:
07 лютого 2013
Кількість переглядів:
611
Поділитися:

З початку лютого студенти Сумського державного університету – представники зимових видів спорту розпочали боротьбу в змаганнях І Зимової обласної універсіади серед ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації.

3 лютого на старт вийшли біатлоністи СумДУ, які за відсутності своїх лідерів (Віта Семеренко, Валя Семеренко, Сергій Седнєв та Юля Джіма, які готуються до виступу на Чемпіонаті світу, що відбудеться 7-17 лютого 2013 р. в м. Нове Место, Чехія) посіла почесне ІІ місце. Вони пропустили вперед лише біатлоністів Інституту фізкультури Сумського державного педагогічного університету ім. А. С. Макаренка.

В особистому заліку кращим був студент факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Дмитро Ігнатьєв, який виборов срібну медаль у спринті на 7,5 км з двома вогневими рубежами.

5-6 лютого відбулися змагання з лижних перегонів, на яких вперше в історії виступів збірної Сумського державного університету в напруженій боротьбі команда обіграла Інститут фізкультури та посіла І місце. В особистому заліку срібні нагороди отримали студентка факультету технічних систем та енергоефективних технологій Марина Байдак та магістрант факультету факультету економіки та менеджменту Михайло Сердюк. Бійцівський характер також проявили студенти Катерина Булига, Катерина Дудченко, Роман Рогоза та Олександр Ніколаєнко.

Другий день змагань приніс Сумському державному університету ІІ місце в змішаній естафеті та першість в загальнокомандному заліку.

У програмі Обласної зимової спартакіади залишилися змагання з поліатлону та спортивного орієнтування на лижах, які заплановано провести на початку березня.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]