Дата публікації:
07 лютого 2013
Кількість переглядів:
1148
Поділитися:

На початку лютого на базі Сумського державного університету пройшов обласний тур Всеукраїнської олімпіади з інформатики серед школярів. Переможці від кожного регіону візьмуть участь у фінальному етапі олімпіади. У Сумській області за перемогу змагалися 34 учасники. Переможцем став Лубенець Ілля, учень Кролевецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів  №3.

Учасники зі всієї України (16 областей) виконували однакові завдання, а відповіді завантажувалися до єдиної бази даних – на сервер СумДУ. Результати комп’ютер перевіряв автоматично і побачити його у рейтинговій таблиці можна було майже одразу після відправки відповідей.

Організатором олімпіади виступило управління освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації разом із Сумським державним університетом. Голова журі –­ кандидат технічних наук, доцент, завідуюча кафедри інформаційно-комунікаційних технологій Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Лариса Петрова. Організаційні питання від СумДУ забезпечив асистент кафедри комп’ютерних наук Сумського державного університету Сергій Петров.

Тетяна Веремєєва

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]