Дата публікації:
14 лютого 2013
Кількість переглядів:
1623
Поділитися:

13 лютого 2013 року студенти зі спеціальностей «Якість, стандартизація та сертифікація» та «Обладнання хімічних виробництв і підприємств будматеріалів» у супроводі заступника завідувача кафедри "Технології машинобудування, верстатів та інструментів" Олександра Івченко та докторанта кафедри "Процеси та обладнання хімічних і нафтопереробних виробництв (ПОХНВ)" Олександра Ляпощенка відвідали нове виробництво АТ «Технологія», побудоване у 2009 році та оснащене сучасним технологічним обладнанням у відповідності до девізу «Сучасні технології – стабільність успіху!».

Нагадаємо, АТ «Технологія» – підприємство, яке спеціалізується на виробництві укупорочних і пакувальних матеріалів. За час свого існування компанія зайняла лідируючі позиції не лише на ринку України, а й за кордоном. Експорт продукції підприємства здійснюється в 33 країни світу і охоплює чотири континенти. Назва заводу говорить про прагнення колективу завжди рухатися у ногу з часом, використовуючи найсучасніші технології. Вектор розвитку АТ «Технологія» спрямований на постійне самовдосконалення, яке реалізується в системах виробництва, менеджменту і контролю якості продукції.

Протягом екскурсії делегація СумДУ оглянула цех з установками виготовлення поліетиленових плівок для ламінації та комбінованих багатошарових ламінаційних матеріалів, а також лінії виробництва пакетів (упаковочної тари) Bag-in-box, термоусадочних та поліламінатних ковпачків, шампанських капсул, паперових та алюмінієвих етикеток з повнокольоровим флексографічним друком та фігурною висічкою.

Учасники заходу вдячні начальнику відділу практики та інтеграційних зв’язків з замовниками кадрів Роману Васькіну за організацію екскурсії.

Нагадаємо, що випускники Сумського державного університету успішно проходять стажування та практику на цьому підприємстві, а також – будують свою успішну кар’єру.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]