Дата публікації:
18 лютого 2013
Кількість переглядів:
615
Поділитися:

Магістрантки спеціальності «Медіакомунікації» Сумського державного університету Вікторія та Валентина Семеренко, а також студентка спеціальності «Журналістика» Юлія Джима у складі жіночої збірної України завоювали срібну медаль у естафетній гонці на Чемпіонаті світу з біатлону у Нове Место (Чехія).

Перший етап гонки тренери довірили Юлії Джимі. Вона завершила свою частину дистанції з одним додатковим патроном та передала естафету із результатом менше ніж півхвилини відставання від лідера. Однак, щільність результатів була високою і українська команда опинилася за межею десятки. 

На другому етапі Вікторія Семеренко відігралася та покращила позицію збірної до шостого місця. Сестра біатлоністки, Валентина Семеренко, на своєму етапі показала неперевершену підготовку. Вона не тільки скоротила відставання, але й на певний час стала лідером естафети. І лише чемпіонці світу серед юніорок Лаурі Далмайер наприкінці вдалося обігнати Валентину на три секунди. Відповідальність за вирішальний етап естафетної гонки ліг на плечі капітана української збірної Олени Підгрушної. Відмінна боротьба спортсменки у підсумку забезпечила Україні «срібну» нагороду!

Нагадаємо, це вже п’ята нагорода української збірної на Чемпіонаті світу з біатлону і за кількістю медалей вона повторила свій рекорд 1999 року! 

Сумський державний університет щиро вітає біатлоністок із престижною перемогою та бажає успіхів у майбутніх змаганнях!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]