Дата публікації:
22 лютого 2013
Кількість переглядів:
727
Поділитися:

21 лютого у Сумському державному університеті відбулась урочиста церемонія нагородження учасників та переможців третього обласного конкурсу «Знайди себе у маркетингу!», що спрямований на стимулювання інтелектуального та культурного розвитку молоді, а також підвищення її соціальної активності.

Цьогоріч свій творчий потенціал у конкурсі продемонстрували 172 учасники: учні 10-11 класів загальноосвітніх шкіл міста Суми та студенти навчальних закладів І-ІІ ступенів акредитації. Усього до організаційного комітету надійшло 110 робіт, із яких 56 проектів змагалися у номінації «Кращий рекламний відеоролик на соціальну тематику», 27 – у номінації «Краща реклама існуючого чи неіснуючого товару (послуги)», 14 – у номінації «Краща творча робота за тематикою «Маркетинг навколо мене»» та 13 – у номінації «Кращий логотип та слоган школи».

Конкурс мав на меті залучити молодь до вирішення гострих соціальних та економічних проблем міста, сприяти зростанню обізнаності школярів та студентів  у сфері маркетингу, розкритті та розвитку творчого потенціалу молоді.

Голова журі конкурсу, доктор економічних наук, професор, завідуючий кафедрою маркетингу та управління інноваційною діяльністю Сергій Ілляшенко зауважив, що роботи усіх учасників відрізнялися креативністю, ґрунтовністю та різносторонністю поглядів, а також – високим рівнем подачі матеріалів.

Переможців нагородили дипломами та цінними подарунками.

Захід організований представниками кафедри маркетингу та  управління інноваційною діяльністю за підтримки управління освіти та науки Сумської облдержадміністрації та управління освіти та науки Сумської міськради.

Переможці у номінаціях та володарі спеціальних призів

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]