Дата публікації:
25 лютого 2013
Кількість переглядів:
1050
Поділитися:

Із нагоди Дня захисника Вітчизни в Сумському державному університеті відбувся фінал фотоконкурсу «Чоловіче обличчя Сумщини». Захід, організований відділом інформаційно-рекламної діяльності СумДУ за підтримки ректора Анатолія Васильєва, проводився в області вперше. До участі в ньому долучилися школярі та студенти.

Містером «Чоловіче обличчя Сумщини» став Віктор Мінткевич (студент Харківського національного автомобільно-дорожнього університету). Титул І віце-містера отримав Станіслав Дудка (Сумський державний педагогічний університет імені А.С.Макаренка). ІІ віце-містером визнано Олександра Шумила (СумДУ). У номінації «Інтернет-глядацькі симпатії» переміг Андрій Осадчий (Сумський ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І.Г.Харитоненка).

Титул «Кращий фотограф» здобули Тетяна Савченко, Олександра Москвина (СумДУ) та Яна Омельченко.

Протягом свята на присутніх чекали виступи «золотих» голосів СумДУ, команди КВН «С акцентом», танцювального колективу City Dance», показ дизайнерського одягу «by Komashnya» тощо.

Переможці отримали цінні подарунки від СумДУ та партнерів конкурсу.

  • Віктор Мінткевич: «Яскраві враження від перемоги, дуже приємно здобути такий статус! Надіслати фото на конкурс мене змотивувала сестра. Чесно кажучи, більше люблю фотографувати, ніж фотографуватися».

  • Станіслав Дудка: «Ініціатором моєї участі в конкурсі стала дівчина. Кілька років тому пробував свої сили в якості моделі, зараз для мене це хобі».

  • Олександр Шумило: «Добре, що у Сумах проводять такі заходи. Люблю фотографуватися, адже це пам’ять. Ми змінюємося, і з роками цікаво переглядати старі фотографії, згадувати, якими ми були».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]