Дата публікації:
25 лютого 2013
Кількість переглядів:
700
Поділитися:

21-24 лютого команда Сумського державного університету успішно виступила на чемпіонаті України зі спортивного орієнтування на лижах у Чернігові, завоювавши «золото», «срібло» та «бронзу».

У перший день змагань тренер секції зі спортивного орієнтування Світлана Король на дистанції зі скіатлону в елітній групі здобула «бронзову» нагороду. Наступного дня, взявши за приклад результативний виступ тренера, студентка першого курсу факультету електроніки та інформаційних технологій Юлія Карпенко у своїй віковій групі на середній дистанції посіла почесне перше місце.

Вдалий виступ Юлії Карпенко та Світлани Король в естафетній гонці у елітній групі додав до командного заліку ще й «срібну» нагороду. Студенти факультету технічних систем та енергофективних технологій Сергій Фісько та Богдан Горобець, хоч і не стали призерами змагань, зайнявши у індивідуальних гонках сьоме та восьме місце відповідно й шосте місце в естафетній гонці, однак поповнили «скарбницю» очків Сумської області.

Сумський державний університет щиро вітає тренера і спортсменів із визначним досягненням та бажає перемоги команді СумДУ на обласній універсіаді, яка відбудеться 5-6 березня у Токарях!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]