Дата публікації:
26 лютого 2013
Кількість переглядів:
808
Поділитися:

18-20 лютого в Сумському державному університеті відбулися вибори студентських деканів факультетів. Висока явка студентів (на юридичному факультеті – 100%) та залучення першокурсників до команд підтвердила небайдужість молоді до справ університету, її бажання зробити студентське життя цікавішим.

На факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій нова команда Юрія Голобородька перемогла команду з досвідом роботи в студентському самоврядуванні Наталі Фоміної. Студентським деканом факультету технічних систем та енергоефективних технологій на другий термін переобрано Аліну Гатцук. На факультеті електроніки та інформаційних технологій студентським деканом стала Євгенія Герман. Юридичний факультет привітав вже знайому команду на чолі з Дмитром Горбатенком. Факультет економіки та менеджменту втретє очолюватиме студдекан  Анатолій Бондар. Вибори у медичному інституті заплановано на початок березня.

Сумський державний університет вітає обраних студентських деканів та їх команди з перемогою та  бажає успіхів у роботі, яскравих ідей і активних студентів!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]