Дата публікації:
26 лютого 2013
Кількість переглядів:
640
Поділитися:

22-23 лютого старшокласники дев’яти сумських шкіл взяли участь у фінансовій грі «Cash Flow», ініційованій кафедрою фінансів і кредиту Сумського державного університету разом із молодіжною організацією «Молодь та підприємництво».

Гравці поділилися на сім команд, кожна з яких представляла певне підприємство. Головна мета – втілити у життя мрію, обрану на початку гри. У такий спосіб учасники спробували розвивати стратегії управління фінансами, навчалися оцінювати ризики, правильно розподіляти та заробляти на коштах, що є в активах. Під час гри магістранти, аспіранти та викладачі кафедри фінансів і кредиту допомагали учням зорієнтуватися та прийняти правильне рішення.

Із 50 учасників до фіналу вийшли 14 учнів. Перше місце виборов одинадцятикласник Сумської загальноосвітньої школи №15 Олександр Завальський. Другу сходинку посів десятикласник Сумської спеціалізованої школи №9 Олексій Петрощук. Трійку лідерів замкнула Юлія Шевченко – учениця 11 класу гімназії №1.

До організації конкурсу долучилися представники «Райффайзен Банк Аваль», «Банк Надра», «Українська пожежно-страхова компанія», «Сумська товарна агропромислова біржа», ТОВ «Завод «Еко-продукт», а також магазин «Віват, Канцелярія!».

За словами школярів, гра «Cash Flow» дуже корисна, адже вчить наполегливо йти до мети та поважати інтереси тих, хто працює поруч.

Тетяна Веремєєва,
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]