Дата публікації:
28 лютого 2013
Кількість переглядів:
828
Поділитися:

27 лютого у Сумському державному університеті вдруге пройшов регіональний етап гри «Залізний підприємець». Захід відбувся в рамках міжнародного чемпіонату ділової гри «Залізний підприємець». СумДУ виступив співорганізатором регіонального етапу гри, ініційованої представниками бізнес-інкубатору Національного дослідницького університету «Вищої школи економіки» (Російська Федерація).

«Це – п’ятий регіональний етап услід за київським, львівським, харківським і вінницьким. Приємно, що є підтримка та зацікавленість університету. З упевненістю можу сказати, що організація гри в Сумах – найкраща», – зазначив менеджер із партнерських зв’язків бізнес-інкубатора GrowthUPІгор Стефурак.

Загалом у грі взяли участь близько 40 студентів, магістрантів, аспірантів, які навчаються за економічними, інженерними, інформаційно-технологічними та юридичними спеціальностями.Протягом години команди мали згенерувати бізнес-ідею на запропоновану тематику та презентувати її перед «інвесторами».

Членами журі виступили викладачі СумДУ та представники бізнесу, які оцінювали ідеї студентів з точки зору їх оригінальності, актуальності, можливість комерціалізації тощо.

За словами декана факультету підвищення кваліфікації та післядипломної освіти СумДУ, члена журі Вікторії Божкової, «Залізний підприємець» – інтелектуальна гра, яка спрямовує мислення студентів в напрямку ринкової економіки, відточує навички прийняття бізнес-рішень. Крім того, це можливість для молоді спробувати свої сили в якості підприємця.

«Нинішня молодь – активна та ініціативна. Переконаний, ця гра – лише старт на шляху до реалізації її амбітних планів», – зазначив представник бізнес-еліти Сумщини, член журі Олександр Сорока.

«Беру участь у грі вдруге. Минулого року ми посіли перше місце. Секрет – у згуртованості команди. Цього разу очікую тільки позитивних емоцій і сподіваюся на перемогу», – зізнався студент факультету технічних систем та енергоефективних технологійОлександр Вощенко.

За підсумками конкурсу, перемогу здобули командиDaVinciта 3G, які представлятимуть Сумську область у квітні 2013 року на всеукраїнському етапі в Києві. Фінальні змагання юних підприємців відбудуться в Москві, де лідер київського етапу представить Україну на міжнародному рівні.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]