Дата публікації:
01 березня 2013
Кількість переглядів:
709
Поділитися:

28 лютого Сумський державний університет отримав почесні нагороди у рейтингових конкурсах на ІV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2013»: диплом «Лідера наукової та науково-технічної діяльності», «Сертифікат якості наукових публікацій». Робота Центру вебометрії та веб-маркетингу СумДУ «Створення та впровадження внутрішньо інституційних систем вебометричного рейтингу вищих навчальних закладів» у номінації «Створення та упровадження електронних навчально-методичних комплексів, рейтингових систем, обладнання, продуктів, програм та рішень для системи освіти» удостоєна золотої медалі.

На виставці були представлені 960 університетів, академій, інститутів, коледжів, технікумів, науково-методичих центрів, наукових установ, а також регіональні і муніципальні органи управління освітою, видавництва, фонди, підприємства, бізнес-структури із усіх регіонів України. Потенційних абітурієнтів та їхніх батьків ознайомили із умовами вступу до навчальних закладів, можливостями працевлаштування тощо.

Представники навчальних закладів Чехії, Естонії, Польщі, Словаччини, Росії, Франції, Австрії, Італії, США поділилися досвідом співробітництва з українськими колегами, інформацією щодо програм обміну, післядипломної освіти за кордоном тощо.

Організатори виставки виступили Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Національна академія педагогічних наук Українита компанія «Виставковий Світ».

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]