Дата публікації:
04 березня 2013
Кількість переглядів:
911
Поділитися:

Активісти студентського деканату Медичного інституту на чолі зі студентським деканом Оксаною Сорокіною домоглися покращення транспортних умов для студентів-медиків. Упродовж лютого студентське самоврядування СумДУ провело моніторинг руху автобусів до району Баси.

За результатами незалежної перевірки підтвердилося, що дістатися до навчального корпусу дійсно стало легше – кількість автобусів збільшилася на 15 одиниць, які курсують з інтервалом 8-12 хвилин.

Нагадаємо, що після транспортної реформи в місті Суми перед студентами Медичного інституту постала реальна проблема – вчасно дістатися на заняття. Її озвучив студентський ректор СумДУ Михайло Оприско на засіданні депутатської комісії з питань транспорту, зв’язку, промисловості, енергозбереження, підприємництва, торгівлі та побутових послуг. На звернення студентів позитивно відреагували міський голова Геннадій Мінаєв та директор комунального підприємства «Електроавтотранс» Роман Чесноков.

Студенти Медичного інституту СумДУ висловлюють щиру вдячність всім тим, хто був причетний до вирішення цієї нагальної для них проблеми. 

Відділ інформаційно-рекламної діяльності
 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]