Дата публікації:
06 березня 2013
Кількість переглядів:
621
Поділитися:

Протягом восьми днів – 26 лютого-5 березня – магістрант спеціальності «Медіакомунікації» Олександр Мукшин як поводир (гайд) разом із киянином Анатолієм Козловським на чемпіонаті світу з зимових видів спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору вибороли для України три нагороди. Змагання проходили у шведському містечку Соллефті.

У біатлонному спринті на 7,5 км із двома вогневими рубежами вони здобули «срібло». Результатом індивідуальної гонки на 12,5 км із чотирма рубежами стала бронзова медаль. А виступаючи на другому етапі в лижній естафеті категорії openclass, спортсмени у складі збірної України посіли друге місце.

Нагадаємо, що на  початку  2013 року майстер спорту з лижних перегонів Олександр Мукшин отримав запрошення до національної параолімпійської збірної України як поводиря (гайда) до команди спортсменів із вадами зору.

Начемпіонаті України із зимових видів спорту серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору, який  проходив з 25 січня по 3 лютого на Львівщині, Анатолій Козловський у супроводі Олександра Мукшина тричі ставав чемпіоном та був бронзовим призером в одному з видів програми.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]