Дата публікації:
07 березня 2013
Кількість переглядів:
1693
Поділитися:

На з’їзді юридичних клінік вищих навчальних закладів України, що відбувся на базі Києво-Могилянської академії, юридична клініка Сумського державного університету вступила до Асоціації юридичних клінік України. Мета з’їзду –  оновлення мережі юридичних клінік та визначення орієнтирів їх подальшого розвитку. На зустрічі структурний підрозділ СумДУ представляв керівник клініки Олександр Чернадчук.

Нагадаємо, що юридична клініка – структурнийпідрозділ Сумського державного університету– створена як база для практичного навчання та проведення навчальної практики студентів старших курсів спеціальності «Правознавство», інтегрована у навчальний процес і здійснює роботу на основі чинного законодавства України, Статуту СумДУ та Положення про юридичну клініку СумДУ.

Основа функціонування юридичної клініки – поєднання інтересів громадян, які потребують правової допомоги і неспроможних оплатити послуги юриста та студентів, зацікавлених в отриманні практичних знань, що сприяють їх професійному розвитку у майбутньому.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності
 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]