Дата публікації:
07 березня 2013
Кількість переглядів:
920
Поділитися:

З нагоди Міжнародного жіночого дня в Сумському державному університеті відбулася святково-розважальна програма. У фойє біля актової зали на жінок чекали виставки саморобних прикрас, натурального мила, косметики, перукарського мистецтвa, а також дегустація вин. Співробітниці СумДУ взяли участь у майстер-класах із візажу, техніки декупаж, сервіровки та декорування страв. Подарунком до 8 березня став концерт за участю «золотих» голосів СумДУ.

Протягом концерту звучали українські пісні, запальні іспанські мелодії, естрадні хіти та навіть арія з оперети «Сільва». Юлія Мамай та Шаміль Рахімзанов разом із ансамблем сучасного танцю «запалили» сцену яскравим номером «Оранжевый галстук». Оперним співом здивувала студентка факультету ЕлІТ Анна Древаль. Бурхливі емоції викликали танці в ритмі пристрасного танго та у стилі джаз. Ансамблю іноземних студентів вдалося розчулити глядачів піснею «Помолимся за родителей». Під звуки саксофону присутні відчули справжній подих весни, а виступ інструментального ансамблю студентів занурив у романтичну атмосферу. Гарний настрій жінкам подарував чоловічий вокальний ансамбль СумДУ «ТеСЕТ», виконавши радянські пісні, добре відомі як старшому, так і молодому поколінням. Влучні жарти ведучих додали концертній програмі особливого шарму.

«Міжнародний жіночий день – привід вкотре сказати жінкам компліменти, виявити уважність та висловити слова вдячності. Своїми досягненнями у навчанні та роботі студентки і співробітниці створюють історію успіху СумДУ», – наголосив у вітальному слові ректор Анатолій Васильєв. З нагоди свята від усього ректорату та профкому він подарував жінкам квіти.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]