Дата публікації:
12 березня 2013
Кількість переглядів:
773
Поділитися:

Студентка п’ятого курсу кафедри фінансів і кредиту факультету економіки та менеджменту СумДУ Світлана Карпенко виборола призове місце у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит», що пройшов на базі Національного університету Державної Податкової Служби України.

За результатами рецензування наукових робіт та виступів їхніх авторів на конференції студентка СумДУ отримала диплом ІІ ступеня за наукову роботу «Інвестиційна привабливість регіону в системі управління інвестиційно-інноваційним розвитком держави» (науковий керівник – к.е.н., старший викладач кафедри фінансів і кредиту Людмила Захаркіна).

Нагадаємо, що у 2012-2013 н.р. студенти кафедри фінансів і кредиту факультету економіки та менеджменту СумДУ уже п’ятий раз поспіль займають призові місця у другому турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Фінанси, грошовий обіг і кредит», що свідчить про високий потенціал і можливості кафедри у підготовці висококваліфікованих фахівців за спеціальністю «Фінанси та кредит».

Сумський державний університет вітає Світлану Карпенко та її наукового керівника та бажає наукових успіхів у майбутньому!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]