Дата публікації:
14 березня 2013
Кількість переглядів:
1737
Поділитися:

12 березня в Сумському державному університеті відбулася презентація проекту з підтримки та розвитку молодіжної підприємницької активності «Сумський обласний бізнес-інкубатор».

На думку директора Фонду підтримки підприємництва Владислава Котляра, ініціативи молоді не завжди підкріплені практичними навичками у сфері підприємництва, тож саме цим обумовлена актуальність проекту.

«Відтепер розвиток власного бізнесу для молоді стане доступнішим. У команді успішних лідерів підприємці-початківці зможуть розраховувати на консультативну, юридичну та фінансову допомогу для реалізації інноваційних бізнес-ідей», – зауважила голова громадської організації «Сумський обласний бізнес-інкубатор», координатор проекту Вікторія Шкіренко.

Про зацікавленість студентів СумДУ проектом свідчила заповнена під час презентації аудиторія та численні запитання до організаторів.

«СумДУ активно підтримує ідею створення бізнес-інкубатора, адже це реальна можливість для студентів почати свою справу», – наголосив студентський ректор СумДУ Михайло Оприско.

Тетяна Веремєєва,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]