Дата публікації:
19 березня 2013
Кількість переглядів:
1243
Поділитися:

Із 12 по 16 березня факультет іноземної філології та соціальних комунікацій святкував свій 13-й день народження. Упродовж п’яти днів викладачі разом із майбутніми перекладачами, журналістами та рекламістами взяли участь у грі з футзалу, майстер-класі з фотографії, КВН-батлі, конкурсі авторських віршів та художніх перекладів «AlterEgo».

12 березня у спорткомплексі СумДУ відбувся футзальний матч між студентами та викладачами ФІФСК, який завершився на користь викладачів із рахунком 6:4. У напруженому поєдинку між активістами студентського самоврядування перекладачі розійшлися з журналістами із дружнім рахунком 3:3.

Актуальним і корисним для студентів факультету став майстер-клас із фотографії, який провів сумський фотограф Олексій Целік в літературній вітальні бібліотеки СумДУ 13 березня. Захід пройшов у веселій і невимушеній атмосфері. Присутні почули численні поради від експерта та спробували свої сили у фотомистецтві.

15 березня святкування продовжилися в актовій залі СумДУ. Протягом урочистостей факультет привітали проректор з науково-педагогічної роботи Олександр Бріжатий, декан факультету Валентина Опанасюк, завідувачі кафедр. На присутніх чекали концертна програма за участю талановитих студентів факультету та КВН-батл між викладачами і студентами. У двобої гумору першість розділили обидві команди.

16 грудня в літературній вітальні бібліотеки СумДУ відбувся фінал конкурсу авторських віршів та художніх перекладів «AlterEgo». Доцент кафедри германської філології Олена Ємельянова нагородила авторів найкращих робіт цінними призами та подякувала конкурсантам за участь. Старший викладач кафедри журналістики та філології, член Національної спілки письменників України Василь Чубур запропонував юним поетам приєднатися до створення нового випуску альманаху студентської творчості «Поетех».

Нагадаємо, факультет іноземної філології та соціальних комунікацій СумДУ – наступник гуманітарного факультету, створеного у 2000 році.

Обельчак Юлія, ЖТ-11,
відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]